Customer: Centro 

Construction period: 13 months

Contract type: Design and Construct Guaranteed Maximum Price

 

 

Project Capabilities

Commercial Construction

 

Fast Facts

  • Upgraded retail store during ongoing operations of the centre
  • Provided a safe working and shopping environment.

Built Environs upgraded the operational Centro Arndale shopping centre in Adelaide’s western suburbs, extending the ground and mezzanine floors and installing travelators, an elevator, a Big W garden shop and terrazzo flooring and plasterboard ceilings.

The project also included work to upgrade the external appearance of the centre. Built Environs worked closely with the client and consulting architects and engineers to value manage design before building could start.

As part of the upgrade, Built Environs extended the ground and mezzanine floors throughout the centre, installed travelators and an elevator to provide greater accessibility for patrons, and added a garden shop to the existing Big W store.

Project Gallery